"Op 1 februari 2014 openden we onze deuren. Tijdens de oprichtingsfase (en ook daarna) heeft Niehoff Werning & Kooij ons geholpen bij het opzetten van de verzekeringen. Ook kwamen we via hen in contact met een accountant. NWK is zeer betrokken en wij zijn dan ook zeer tevreden over de dienstverlening."


Mr. Jamal El Hannouche startte op 1 mei
2014 zijn praktijk in Utrecht. “De klik was er meteen en ook het vertrouwen. Door de persoonlijke aandacht van de adviseurs van NWK krijg je een advies op maat.Ook is het prettig dat NWK met vaste tarieven werkt, zodat ik vooraf altijd weet wat de kosten zullen zijn."

Startersadvies advocatuur

Wanneer u overweegt een eigen advocatenkantoor te starten, komen veel vragen op u af. Wat voor soort advocatenkantoor wil ik opzetten? Wat wordt mijn vestigingsplaats? Wilt u als ZZP-er beginnen of juist samen met een collega en kantoorpersoneel? Hoeveel omzet kan er worden gerealiseerd? Dit zijn slechts enkele aspecten die een rol spelen bij het opstellen van een goed ondernemingsplan.

Het is een spannende periode. Of u nu alleen of samen met anderen start: u moet van scratch af aan beginnen. Daarom is het fijn als er iemand is die u adviseert en die u begeleidt. Kies voor een onafhankelijke partij, zodat u zeker weet dat het advies oprecht en duidelijk is.

Ondersteuning Niehoff Werning & Kooij

In de afgelopen jaren heeft NWK al heel veel startende advocaten begeleid. Zo weten wij als geen ander welke zaken belangrijk zijn voor een bank bij het aanvragen van een ondernemerskrediet. Maar ook kwesties als het afdekken van het beroepsaansprakelijkheidsrisico behoren tot ons werkterrein. Wij geven beginnende advocaten graag advies over hoe zij een goede start kunnen maken.

Starten als advocaat: budget & ondernemingsplan

Wij beschikken over een conceptopzet voor een ondernemingsplan en een budgetbegroting, waarin de te verwachten inkomsten/ uitgaven berekend worden en het uiteindelijke bedrijfsresultaat. Wij gebruiken onze eigen, specifiek voor de advocatenpraktijk ontwikkelde begrotingsopzet. Het ondernemingsplan en budgetbegroting zijn gratis, waardoor u zonder kosten op weg wordt geholpen.

Starten als advocaat: documentatiemap

De documentatiemap voor de advocatuur geeft een duidelijk inzicht van de voorzieningen die nodig zijn bij het starten van een eigen praktijk. Het is daarom aan te raden om deze documentatiemap aan te vragen als u overweegt om te starten als advocaat. Omdat wij u graag op weg helpen is de documentatiemap voor startende advocaten gratis.  


© 2018 Niehoff Werning & Kooij | Disclaimer | Realisatie: WebNL