Ruig & Partners

Het Haagse Ruig & Partners is in het bedrijfsleven een bekende naam. Al meer dan vijfentwintig jaar is het kantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht, met een bijzonder accent op intellectueel eigendom. Mr. Peter Ruig: “We richten ons op het middenbedrijf, ondernemingen dus met ongeveer honderd medewerkers. In onze praktijk houden advies en procederen elkaar netjes in evenwicht. Wij proberen ons te onderscheiden door persoonlijk als partners 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Natuurlijk worden we ondersteund door een aantal medewerkers, maar alle lijnen komen bij de partners samen.”

Een kantoor dat focust op ondernemingsrecht loopt bij een inzakkende conjunctuur het risico haar omzet te zien teruglopen. Maar daar heeft Ruig niets van gemerkt. “Wel is het karakter van de zaken die men aanbrengt veranderd. Steeds vaker gaat het om geschillen met aandeelhouders. Bijvoorbeeld wanneer bedrijven geld nodig hebben en aandeelhouders niet willen investeren.”

Razendsnelle service van NWK
Een van de partners raakte in de jaren negentig in gesprek met Niehoff Werning & Kooij. “Sindsdien hebben we geleidelijk steeds meer verzekeringen ondergebracht bij NWK,” zegt Ruig. “Eén ding moet ik ze nageven: ze zijn razendsnel. Als er een probleem speelt, stuur ik een mailtje. Daarna is het snel geregeld. In die informele vlotte benadering herken ik me wel. Zo gaat Ruig & Partners ook te werk. Ook heel prettig: we hebben een vaste contactpersoon, die ons kent en kennis van zaken heeft. Als advocaat heb ik geen zin om zelf de kleine lettertjes van polissen door te spitten. Ik wil ontzorgd worden.”

www.ruigpartners.nl

© 2017 Niehoff Werning & Kooij | Disclaimer | Realisatie: WebNL| Cookiebeleid