Over NWK

NWK staat voor Niehoff Werning & Kooij. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening en verzekeringen voor de advocatuur en het notariaat. 1 op de 5 kantoren werkzaam in deze branches mogen wij tot onze relaties rekenen.

Al meer dan 35 jaar werken wij aan constante en betrouwbare dienstverlening. Dat doen we samen met u want de ontwikkelingen gaan door. Onze inzet is mogelijk ouderwets,  maar wat ons betreft nog steeds bij de tijd. Wij gaan voor service en bereikbaarheid. Wij willen dicht bij u, naast u of achter u staan wanneer dat nodig is.

Vermelding eigendomsverhouding

Niehoff Werning Assurantiën B.V. is een aangesloten instelling van Kröller Assurantiën B.V. en daarmee onderdeel van Aon. Kröller Assurantiën B.V. is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12012744. Niehoff Werning Assurantiën B.V. is statutair gevestigd in Amersfoort en bij de KvK geregistreerd onder nummer 55709885.

Niehoff Werning & Kooij maakt deel uit van Unirobe Meeùs Groep B.V. en is onderdeel van risico- en verzekeringsadviseur Aon

Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Aon heeft in Nederland [8] vestigingen met [1.540] medewerkers en in 120 landen meer dan 50.000 collega’s. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.

Vragen
Voor vragen over Niehoff Werning & Kooij kunt u contact opnemen via: info@nwk.nl

© 2018 Niehoff Werning & Kooij | Disclaimer | Realisatie: WebNL