Advokuyt

Mr. Maya Kuyt van het tweemanskantoor AdvoKuyt in Voorburg is regelmatig in de publiciteit geweest. Zij diende namens de deelnemersraad een enquêteverzoek in tegen het pensioenfonds van sleepbedrijf Smit wegens wanbeleid. Het pensioenfonds Smit wilde dankzij teruglopende rendementen stevig gaan korten op de pensioenen. Na wat juridisch wapengekletter stortte moederbedrijf Boskalis 30 miljoen euro in het fonds en was de korting van de baan.

Toch ziet Kuyt zichzelf niet als juridische vechtersbaas. “Ik doe arbeidsrecht, pensioenrecht en medezeggenschapsrecht. Daarbij probeer ik zoveel mogelijk te schikken. Als je mensen duidelijk uitlegt wat hun rechtspositie is, behoort een schikking vaak tot de mogelijkheden.”

Ze reageren vlot als ik mail of bel
AdvoKuyt heeft haar aansprakelijkheid-, auto-, en ziektekostenverzekering geregeld via Niehoff Werning & Kooij. Waarom? Kuyt: “Ze hebben een goede naam in de advocatuur, reageren vlot als ik mail of bel. Gelukkig heb ik nog geen beroep hoeven doen op mijn verzekeringen. Ik heb nog nooit een klacht gehad en ben ook nooit aansprakelijk gesteld. Afkloppen maar.”
© 2018 Niehoff Werning & Kooij | Disclaimer | Realisatie: WebNL